Εικονική περιήγηση

Δημιουργικότητα

Παιδότοπος PLAY SPACE

 Ο παιδότοπος PLAY SPACE κάνει αισθητή τη νέα δυναμική παρουσία του στο χώρο της δημιουργικής απασχόλησης και φύλαξης παιδιών. Λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή Άνοιξη - Αττικής, με περιορισμένο ιδιωτικό χώρο σταθμευσής για τους πελάτες, σε άρτια εξοπλισμένο και πρότυπο χώρο σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ε.Λ.Ο.Τ. 1293/01.23.10.

 

 

Ο παιδότοπος λειτουργεί Δευτέρα - Παρασκευή από τις 11:00π.μ. ως τις 9:30μ.μ. και Σάββατο - Κυριακή από τις 10:00π.μ. ως τις 9:30μ.μ. προκειμένου να εξυπηρετεί αποτελεσματικότερα το δικό σας πρόγραμμα. Διαθέτει φουσκωτά παιχνίδια και τσουλήθρες για ατέλιωτο παιχνίδι, πολυόροφες κατασκευές για ασφαλή απασχόληση, ειδική αίθουσα κουκλοθέατρου, μουσικά χαλιά, παιχνιδομηχανές και πολλές άλλες παιδικές δραστηριότητες που συμβάλουν ενεργά στη σωστή ψυχική και νοητική ανάπτυξη του παιδιού. Παράλληλα, συντελούν στην κοινωνικοποίηση και την ομαλή ένταξη στο σύνολο, μέσα από ομαδικές δραστηριότητες που διοργανώνονται στον παιδότοπο.

 

 Στόχος μας είναι η σωστή ανάπτυξη της προσωπικότητας του κάθε παιδιού ξεχωριστά και η ανάδειξη των φυσικών ικανοτήτων αλλά και ταλέντων του μέσα από το ατέλειωτο παιχνίδι και την ελεύθερη δημιουργική έκφραση. Ο συνδυασμός των παιχνιδοκατασκεύων με τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας είναι τέτοιος που τα προτρέπει να βγάλουν όλη τη θετική ενέργεια από μέσα τους, να τρέξουν με τους νέους φίλους τους και να εκμεταλλευτούν τη φαντασία τους για δημιουργικό και ομαδικό παιχνίδι πάντα υπό την επίβλεψη των έμπειρων παιδαγωγών μας.

Σας προτείνουμε

On Facebook